«Η Συνεκπαίδευση στην Τέχνη»

με αφορμή την «3η Δεκεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΩΡΑ

2-3-4 Δεκεμβρίου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

ΚΟΣΤΟΣ

  • Κόστος συμμετοχής:
    ΔΩΡΕΑΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Τόπος διεξαγωγής: ΙΣΟΝ, Μελενίκου 33, (Μετρό Κεραμεικός)
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο:
2130411546.
OPEN CALL / Ανοιχτό κάλεσμα
«Η Συνεκπαίδευση στην Τέχνη»
ΙΣΟΝ Θέατρο – Χορός
2-3-4 Δεκεμβρίου
Οι επαγγελματικές συμπεριληπτικές (αναπήρων και μη αναπήρων) ομάδες Θεάτρου και Χορού, ΘΕΑΜΑ (www.theamatheater.gr) και ΈΞΙΣ (www.exisdancecompany.gr) αντίστοιχα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και με αφορμή την «3η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» συνδιοργανώνουν με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής ένα τριήμερο ανοιχτών μαθημάτων συνεκπαίδευσης στην τέχνη, για όλους και για όλες, στον χώρο του ΊΣΟΝ, με τίτλο “Η Συνεκπαίδευση στην Τέχνη”, με δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης, αλλά και συμμετοχής για όποιον και όποια το επιθυμεί, σε συμπεριληπτικά εργαστήρια Θεάτρου και Χορού.
👉Η πρώτη μέρα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, θα είναι αφιερωμένη στον συμπεριληπτικό Χορό. Συγκεκριμένα προσφέρεται ένα μάθημα μπαλέτου, ένα αυτοσχεδιασμού χορού και ένα ακόμη μάθημα σύγχρονου χορού, εντελώς δωρεάν.
👉Η δεύτερη μέρα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, θα είναι αφιερωμένη στο συμπεριληπτικό Θέατρο. Συγκεκριμένα προσφέρεται ένα δίωρο μάθημα υποκριτικής, με κεντρικό πυρήνα την αρχαία ελληνική κωμωδία (πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ανοιχτή πρόβα της κωμωδίας του Αριστοφάνη, με τίτλο «Βάτραχοι»), ένα δίωρο μάθημα Υποκριτικής που εστιάζει στην αρχαία ελληνική τραγωδία και ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού θεάτρου, εντελώς δωρεάν.
👉Η τρίτη μέρα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους με ένα μάθημα χορού και ένα μάθημα θεάτρου.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Ευαγγελίου
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 2130411546
ΙΣΟΝ | Θέατρο – Χορός Μελενίκου 33, Βοτανικός (Μετρό Κεραμεικός)

Χώρος COVID FREE

ΣΤO ΙΣΟΝ TΗΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19.
Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, για την είσοδό σας στον χώρο είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης . Επίσης η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο στο θέατρο, καθώς και κατά τη διάρκεια της παράστασης.